PLATA LA LIVRARE
Livrare în 24 de Ore ORIUNDE în Țara

Ochelari cu lentile autoreglabile cu tehnologie anti-orbire și gradație variabilă pentru fiecare ochi

149 RON REDUS DE LA 298 RON

DOAR 9 BUCĂȚI DISPONIBILE LA ACEST PREȚ

Achiziție 100% sigură
Garantie

Livrare rapidă

Calitate verificată

Caracteristici

O pereche de ochelari, cu toate gradațiile de care aveți nevoie, nu mai trebuie să schimbați ochelarii, puteți folosi o pereche chiar dacă aveți gradații diferite la fiecare ochi.

Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți ochelarii ONE POWER ZOOM și ochii dvs. vor găsi în mod spontan și automat focalizarea ideală în funcție de ceea ce priviți.

 

Veți putea astfel să citiți o carte bună pe malul mării și să îi folosiți pentru a privi în depărtare sau pentru a privi din oboseală.

 

Aceasta este tehnologia revoluționară Flex Focus Optics Technology ochii dvs. se vor focaliza automat, alegând gradația necesară pentru a vă face să vedeți cât mai bine

149 RON REDUS DE LA 298 RON
SUPER EFICIENȚI

Ochelarii se vor adapta automat la problemele dvs. de vedere și veți vedea bine, ÎNTOTDEAUNA!

149 RON REDUS DE LA 298 RON
ULTRA REZISTENȚI

MATERIALUL INCASABIL DIN CARE SUNT CONFECȚIONATI II FACE SUPER REZISTENTI
Nu mai trebuie să vă temeți că se vor rupe în urma unor căderi accidentale. Tâmplele, pe de altă parte, sunt super flexibile, adaptându-se la fața ta confortabil și fără probleme

149 RON REDUS DE LA 298 RON

Citit și uitat la televizor cu o singură pereche de ochelari: acum este posibil!

Datorită tehnologiei Flex Focus Optics, ochiul dvs. se va focaliza automat, alegând gradația de care are nevoie pentru a vă vedea în cea mai bună formă!

149 RON REDUS DE LA 298 RON

OFERTĂ LIMITATĂ

Doriți o pereche de ochelari care să se potrivească de fiecare dată când vederea dumneavoastră se înrăutățește sau se îmbunătățește, fără a fi nevoie să recurgeți la examinări oculare costisitoare? Doriți ochelari la modă, care să vi se potrivească fără probleme atât dumneavoastră, cât și membrilor familiei dumneavoastră?

149 RON REDUS DE LA 298 RON

✓ 17561 Clienti Multumiti

Comandă acum - E Simplu si Rapid