плащане при доставка

Очила със саморегулиращи се лещи с технология против отблясъци и променлива градация за всяко око

54 лв намалена от 108 лв

ВСЕ ОЩЕ ИМА 9 БРОЯ НА ТАЗИ ЦЕНА

100% безопасна покупка
Удовлетворена гаранция

Бърза доставка

Проверено качество

Характеристики

ДВОЙКА очила с всички необходими деления, вече не е необходимо да сменяте очилата, можете да използвате един чифт, дори ако имате различни деления на всяко око.
Всичко, което трябва да направите, е да сложите очилата си ONE POWER ZOOM и очите ви спонтанно и автоматично ще намерят идеалния фокус според това, което гледате.

След това ще можете да четете хубава книга на брега на морето и да ги използвате, за да гледате в далечината или от умора.

Това е революционната технология Flex Focus Optics Очите ви автоматично ще фокусират, избирайки необходимата градация, за да ви накарат да виждате по най-добрия начи
54 лв намалена от 108 лв
СУПЕР МОЩНО
Очилата автоматично ще се адаптират към проблемите със зрението ви и вие ще виждате добре винаги!
54 лв намалена от 108 лв
СУПЕР УСТОЙЧИВ
НЕЧУПЛИВИЯТ МАТЕРИАЛ, ОТ КОЙТО СА ИЗРАБОТЕНИ, ГИ ПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСТОЙЧИВИ Вече не е нужно да се страхувате, че ще се счупят при случайно падане. От друга страна, слепоочията са супер гъвкави, като се адаптират към лицето ви удобно и плавно.
54 лв намалена от 108 лв
Четене и гледане на телевизия само с един чифт очила: сега това е възможно!

Благодарение на технологията Flex Focus Optics окото ви автоматично ще се фокусира, избирайки нужната градация, за да ви види в най-добрата ви светлина!

54 лв намалена от 108 лв

100% уникално и ефективно качество

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

Искате ли чифт очила, които да пасват всеки път, когато зрението ви се влоши или подобри, без да се налага да прибягвате до скъпи очни прегледи? Искате ли модерни очила, които да пасват на вас и на членовете на вашето семейство без никакви проблеми? Тогава One Power Zoom е за вас
54 лв намалена от 108 лв

✓ 17561 Удовлетворени клиенти

Поръчката сега е бърза и лесна.