PLATA LA LIVRARE
Livrare în 24 de Ore ORIUNDE în Țara

CEL MAI ECONOMIC AER CONDITIONAT PORTABIL DIN 2023

199 RON REDUS DE LA 398 RON

DOAR 9 BUCĂȚI DISPONIBILE LA ACEST PREȚ

Achiziție 100% sigură
Garantie

Livrare rapidă

Calitate verificată

Caracteristici

REDUCE CONSUMUL LA CURENT CU PÂNĂ LA 80% FAȚĂ DE UN AER CONDIȚIONAT CLASIC
Răcește aerul, menținând în același timp umiditatea, evitând efectele negative asupra sănătății, ca majoritatea aparatelor de aer condiționat.

Datorită acestei caracteristici, pe lângă compactitatea sa extremă, este unic: poate fi folosit de oricine pentru a răci orice mediu fără probleme.

Este capabil să răcească o cameră de 200 m2 în aproximativ 20 de minute curățând aerul de praf și germeni cu un filtru special și, de asemenea, reglează umiditatea
199 RON REDUS DE LA 398 RON
ÎL POȚI UTILIZA ORIUNDE
Datorită dimensiunii sale compacte, mini-climatizatorul de aer condiționat se potrivește în orice încăpere. Funcționează în mod convenabil prin intermediul unei prize de curent sau al unei conexiuni USB, fără a consuma multă energie.
199 RON REDUS DE LA 398 RON
Răcește, Purifică și Deumidifică Aerul
Având posibilitatea de a-l folosi ca ventilator, umidificator și răcitor de aer, aveți flexibilitatea de a-l adapta la nevoile dvs. specifice.
199 RON REDUS DE LA 398 RON
3 Moduri De Utilizare
Cu trei viteze diferite disponibile, joasă, medie și înaltă, puteți ajusta intensitatea fluxului de aer pentru a vă satisface nevoile de confort. Fie că doriți o răcire blândă și subtilă sau o ventilație puternică și viguroasă, puteți găsi combinația potrivită de viteze pentru a crea mediul ideal.
199 RON REDUS DE LA 398 RON

OFERTĂ LIMITATĂ

Fie că vă doriți o briză constantă, o senzație naturală, un mediu de somn liniștit sau o adiere răcoritoare de aer rece, acest dispozitiv vă va satisface nevoile.
199 RON REDUS DE LA 398 RON

✓ 17561 Clienti Multumiti

Comandă acum - E Simplu si Rapid